Selecteer een pagina

De Salon is te huur!

Intiem, huiselijk en warm: in de Salon ontmoet je elkaar voor vergaderingen, brainstorm- en trainingssessies, feministische bijeenkomsten, borrels én het feestje voor je dertigste verjaardag.

DE SALON IS TE HUUR!
Intiem, huiselijk en warm: in de Salon ontmoet je elkaar voor vergaderingen, brainstorm- en trainingssessies, feministische bijeenkomsten, borrels én het feestje voor je dertigste verjaardag.

Huiselijke sfeer

De Salon, sinds dit jaar een nieuw onderdeel van Van Zanten.
Intiem, huiselijk en warm: in de Salon ontmoet je elkaar voor vergaderingen, brainstorm- en trainingssessies, feministische bijeenkomsten, borrels én het feestje voor je dertigste verjaardag. Ook voor een gezellige lunch met de hele familie, een receptie of een andere speciale gelegenheid die je graag in besloten kring wilt vieren, ga je naar De Salon!

De sfeervolle ruimte, huiselijke setting en ons gezellige team maken dit tot een comfortabele plek om samen te komen. De ruimte heeft een eigen bar en biedt plek tot ongeveer 60 personen.

De ligging is perfect: je bevindt je in de stad, midden in het historische centrum van Amersfoort. Dicht bij uitvalswegen en makkelijk bereikbaar via het OV. De parkeergarage van Flint biedt ruime parkeergelegenheid om de hoek.

Zien we je snel in De Salon?

Faciliteiten

  • presentatiescherm (32 inch full HD TV met airplay2 + soundbar)
  • twee whiteboard-muren
  • perfecte koffie
  • een gezellige bar
  • het allerleukste team Van Zanten dat ervoor zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt  *coronaproof: voldoende ruimte voor 1,5 meter afstand tot 25 personen

In de Salon kun je samen met maximaal 60 personen. De indeling is flexibel. We kunnen de ruimte inrichten naar behoefte.

Daarbij profiteer je van alle voordelen van Kafe Van Zanten. De lekkerste koffie, heerlijke lunch of een gezellige borrel na afloop van de meeting.

🎄De Kerstborrel 

Het jaar afsluiten met een heerlijke kerstborrel? Ook dat kan in de Salon!
Neem contact op voor meer informatie.

Tarieven

De huurprijs van de Salon hangt af van het type evenement of bijeenkomst. 

Dagdeel (4 uur)    € 125,00

Hele dag (8 uur)   € 195,00

 

De Salon huren of gebruiken voor een diner of borrel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.